Бойовики проводять «збори резервістів» на Донбасі

Читать на русском
В окупованих росіянами Луганську і Донецьку бойовики розпочали тиждень бойової та мобілізаційної готовності.
Штаб ООС(архів).

В окупованих росіянами Луганську і Донецьку бойовики розпочали «тиждень бойової та мобілізаційної готовності».

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

2021 рік на Донбасі: як змінювалася інтенсивність обстрілівНа Донбасі за рік було зафіксовано 2 тисячі 744 обстріли. Загинуло 70 українських військових, 229 отримали поранення.

«Також відпрацьовуються питання доукомплектування військових частин оперативного угруповання російських окупаційних військ мобілізаційними ресурсами, здійснюється перевірка роботи розгорнутих пунктів прийому особового складу та військової техніки», – йдеться у повідомленні.

Крім того, бойовики в посиленому режимі здійснюють розшукові заходи осіб, які рахуються як приписний особовий склад районних військових комісаріатів та ухиляються від проходження зборів.

Нагадаємо, у Женеві відбулися перші переговори щодо так званих «гарантій безпеки» між чиновниками США та Росії. Раніше Москва висунула низку ультиматумів на фоні концентрації своїх військ біля кордонів України.

Які питання сторони готові обговорювати, що вони чекають від переговорів та що про ці консультації думає Україна – про це читайте у нашому аналітичному матеріалі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: