Різдвяні богослужіння ПЦУ та УГКЦ: розклад трансляцій

Читать на русском
У Святвечір та Різдво, 6 та 7 січня, відбуватимуться трансляції святкових богослужінь Православної церкви України та Української греко-католицької церкви.
фото з відкритих джерел

На Святвечір та Різдво, 6 та 7 січня, транслюватимуть святкові богослужіння Православної церкви України та Української греко-католицької церкви будуть телеканали Громадського мовника.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Синоптики обіцяють похолодання у Різдвяну нічЯкою буде погода на Різдво в Україні. У найближчі дві доби 6 та 7 січня прогнозують похолодання.

Так, сьогодні на UA:Перший о 16:45 розпочнеться трансляція Всеношного чування у Навечір'я Різдва Христового зі Свято-Михайлівського золотоверхого собору ПЦУ.

О 19:30 транслюватиметься Велика вечеря з Літією в Навечір'я Різдва Христового з Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ.

7 січня о 7:00 для глядачів телеканалів UA:Перший та UA:Культура розпочнеться трансляція Різдвяної утрені та Архієрейської Божественної літургії УГКЦ.

Завтра з 9:00 на громадському телеканалі UA:Перший транслюватиметься Різдвяна Божественна літургія ПЦУ.

О 9:00 в ефірі всіх регіональних телеканалів Громадського мовника та UA:Крим транслюватиметься у прямому ефірі Різдвяна літургія із Собору Святої Трійці Православної церкви України Луцька — головної церкви єпархії, пам'ятника архітектури національного значення.

Волинський філіал Громадського мовника також вестиме пряму трансляцію Різдвяної служби на ютуб-каналі, фейсбук-сторінці та на сайті.

Нагадаємо, синоптики розповіли, якою буде погода на Різдво. А соціологи раніше з'ясували, які найулюбленіші свята українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: