Ще шість держав визнали українські сертифікати про вакцинацію від коронавірусу

Читать на русском
На сьогодні, за даними МОЗ, до складу мережі е-Здоров'я ЄС входять 60 країн світу. Передбачається, що за 2022 рік їх кількість збільшиться до 80
Ілюстративне фотоІнтерфакс-Україна

Українські сертифікати про вакцинацію від коронавірусу визнали ще шість держав світу - це Ліван, Чорногорія, Тайвань, Уругвай, Туніс і Таїланд.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я України.

Додаткова та бустерна доза вакцини від COVID-19: хто і коли може отриматиБустерну дозу ковід-вакцини можуть отримати медики, співробітники інтернатів та українці віком від 60 років. Додаткова доза призначена для людей із слабким імунітетом.

«При перетині кордону з цими країнами ви зможете використовувати цифровий covid-сертифікат, отриманий в «Дії». Це стосуватиметься тих, хто вакцинувався від коронавірусної хвороби або нещодавно одужав» - сказано в повідомленні.

На сьогодні, за даними МОЗ, до складу мережі е-Здоров'я ЄС входять 60 країн світу. Передбачається, що за 2022 рік їх кількість збільшиться до 80.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що для українців, щеплених бустерною дозою вакцини проти коронавірусу, сертифікат про імунізацію буде доступний наприкінці січня.

{

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: