Депутат з Рівного не задекларував дохід на майже 6 млн грн – НАЗК

Читать на русском
Антикорупційне агентство закінчило контроль повноти заповнення декларації депутатом Рівненської районної ради.

Депутат Рівненської районної ради Рівненської області Роман Козлюк не задекларував дохід на загальну суму 5,83 млн грн.

Про це йдеться в акті автоматизованого контролю Національного агентства з питань запобігання корупції за повнотою заповнення декларації, повідомляє «Слово і діло».

Як вказується у документі, депутат Козлюк не задекларував 1500 грн доходу від Товариства з обмеженою відповідальністю «Тімбер Енерджі», а також неправильно вказав дохід від підприємницької діяльності. Нацагентство зазначає, що політик задекларував 57 784 грн доходу. Водночас, згідно з відомостями Державного реєстру фізичних осіб - платників податків та інформації, наданій Головного управління Державної податкової служби у Рівненській області, Козлюк заробив 5,88 млн грн.

«Недостовірні відомості, зазначені у декларації, відрізняються від достовірних на суму 5 832 170 грн, що становить розмір від 500 до 4000 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановлених на дату подання декларації. У діях суб'єкта декларування встановлено ознаки злочину, передбаченого частиною 1 статті 366-2 Кримінального кодексу України», – йдеться в акті НАЗК.

Нагадаємо, НАЗК з'ясувало, що народний депутат із групи «Довіра» Андрій Кот не задекларував землю у Львівській області. Також Нацагентство вважає, що нардеп Ірина Констанкевич не задекларувала орендовану квартиру у Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: