Українські авіакомпанії отримали понад 60 млн компенсації за повернення громадян

Читать на русском
Міністерство інфраструктури відшкодувало понад 60,7 мільйона гривень авіакомпаніям, які повертали українських громадян додому через запровадження карантинних обмежень.
Фото з відкритих джерел

Міністерство інфраструктури відшкодувало понад 60,7 мільйона гривень авіакомпаніям, які повертали українських громадян додому через запровадження карантинних обмежень.

Про це повідомила пресслужба міністерства.

Відомо, що кошти відшкодували чотирьом українським авіакомпаніям: SkyUp, «Азур Ейр Україна», Windrose Airlines та «Міжнародні авіалінії України». Однак це лише частина грошей.

Зазначимо, що у березні 2020 року авіаперевізники здійснювали міжнародні авіарейси на нерегулярній основі, аби повернути українських громадян додому.

Нові аеропорти, угоди та перевізники: як політики виконують обіцянки у галузі авіаціїЯкі обіцянки давали політики стосовно авіації, що вдалося виконати, а що – ні, читайте у матеріалі «Слово і діло».

«У таких критичних ситуаціях держава не має необхідної гнучкості для швидкого ухвалення рішень, щоб відповідати на подібні загрози», — зауважив очільник Мінінфраструктури Олександр Кубраков.

Нагадаємо, авіакомпанії скасували понад 4500 рейсів, що припадають на різдвяні свята через зростання захворюваності на коронавірус та поширення штаму Омікрон.

Додамо, президент Володимир Зеленський розповів подробиці про запуск українського національного перевізника та ремонт аеропортів у країні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: