Новорічні свята-2022: скільки поліції буде на вулицях українських міст

Читать на русском
У мінімум 500 населених пунктах заплановані святкові заходи, під час яких поліція забезпечуватиме порядок
Ілюстративне фотоKrepkih Andrey

У новорічну ніч з 31 грудня 2021 року на 1 січня 2022 року безпеку на вулицях українських міст забезпечуватимуть 10 тисяч співробітників правоохоронних органів, у тому числі дві тисячі військовослужбовців Національної гвардії України.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції України.

Завданням правоохоронців буде запобігання випадків порушення ПДР, попередження і припинення хуліганських дій, травмування громадян через салюти й так далі. У мінімум 500 населених пунктах заплановані святкові заходи, під час яких поліція забезпечуватиме порядок.

Які новорічні свята українці люблять найбільше: результати соцопитуванняОпитування показало, що святкування Нового року відносно улюблене для жителів сходу та півдня, молоді та чоловіків.

«Інше наше завдання - забезпечити належний контроль та реагування на використання піротехнічних засобів у місцях скупчення людей. Щороку ми фіксуємо величезну кількість надзвичайних подій, які пов'язані з травмуванням громадян. Особливо це стосується продажу таких товарів неповнолітнім, які не вміють користуватися ними та часто травмуються. Тому ми повинні провести всі профілактичні заходи для безпеки людей» - заявив керівник Національної поліції України Ігор Клименко.

Нагадаємо, раніше Національний банк України визначив регламент роботи системи електронних платежів (СЕП) та порядок роботи банківської системи України у період завершення 2021 року та новорічних свят.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: