Через коронавірус одна з туристичних країн скасувала новорічні святкування

Читать на русском
У Таїланді влада Бангкока ухвалила рішення скасувати всі масові святкові заходи з нагоди Нового року через поширення коронавірусу.
Фото - uway.com.ua

У Таїланді влада Бангкока ухвалила рішення скасувати всі масові святкові заходи з нагоди Нового року через поширення коронавірусу.

«Столична адміністрація Бангкока з жалем повідомляє про скасування новорічних святкових заходів», - ідеться в повідомленні, розміщеному у Twitter уряду.

Стало відомо, скільки буде вихідних на Новий рік та РіздвоУ січні 2022 року українці відзначатимуть Новий рік і Різдво. Ці свята мають статус державних і є вихідними днями.

Приватним організаціям, як і раніше, дозволено проводити святкові заходи, але тільки з дотриманням низки суворих заходів. Учасники таких заходів також повинні будуть мати негативний тест, зроблений не більше ніж за 72 години.

Напередодні з початку пандемії в країні зафіксували понад 2,1 млн випадків коронавірусу.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 1864 людей, зафіксовано 133 летальні випадки, 4527 пацієнтів одужали.

Загалом за весь час пандемії в Україні захворіли 3 646 988 людей, із них 3 432 739 одужали, летальних випадків — 94 971.

Додамо, що у Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ) оприлюднили результати порівняння штамів коронавірусу «Дельта» та «Омікрон». Фахівці організації стверджують, що омікрон-штам поширюється значно швидше, ніж дельта-штам, але водночас набагато безпечніший.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: