Війна на Донбасі: нові обстріли, є поранені

Читать на русском
Збройні формування Російської Федерації упродовж минулої доби, 29 грудня, здійснили 4 порушення режиму припинення вогню, поранений український військовий.
Штаб ООС(архів).

Збройні формування Російської Федерації упродовж минулої доби, 29 грудня, здійснили 4 порушення режиму припинення вогню, поранений український військовий.

Поблизу Новолуганського ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів, інформує штаб ООС.

2021 рік на Донбасі: як змінювалася інтенсивність обстрілівНа Донбасі за рік було зафіксовано 2 тисячі 744 обстріли. Загинуло 70 українських військових, 229 отримали поранення.

У бік Трьохізбенки окупанти відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Неподалік Новоселівки противник відкривав вогонь з автоматичних та станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, а також стрілецької зброї.

На околицях Золотого-4 збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я - середньої важкості.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Станом на 7 годину ранку, 30 грудня, з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

«Слово і діло» пропонує підбити підсумки року в зоні ООС: скільки було зафіксовано обстрілів та які були втрати у ЗСУ.

Також у ТКГ пояснили, чому Росія блокує обмін полоненими з Україною.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: