На Донбасі бойовики обстріляли Катеринівку та Кримське

Читать на русском
За минулу добу, 28 грудня, на Донбасі зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Бойовики обстріляли Катеринівку та Кримське.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу, 28 грудня, на Донбасі зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Бойовики обстріляли Катеринівку та Кримське.

Як інформує штаб ООС, у Луганській області бойовики відкрили вогонь з автоматичних і протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї по позиціях наших бійців в районі Катеринівки.

2021 рік на Донбасі: як змінювалася інтенсивність обстрілівНа Донбасі за рік було зафіксовано 2 тисячі 744 обстріли. Загинуло 70 українських військових, 229 отримали поранення.

У Донецькій області окупанти вели вогонь у бік Кримського зі станкових і протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Станом на ранок 29 грудня обстрілів не зафіксовано.

Нагадаємо, місія ОБСЄ зафіксувала, що окупанти на Донбас розмітили близько сотні танків, «Гради», гаубиці та зенітні установки.

Також «Слово і діло» пропонує підбити підсумки року в зоні ООС: скільки було зафіксовано обстрілів та які були втрати у ЗСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: