Україна не визнає жодну російську вакцину від коронавірусу – Верещук

Читать на русском
Україна готова вакцинувати всіх своїх громадян, які проживають на непідконтрольній території, безпосередньо на контрольних пунктах в'їзду та виїзду
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Україна ніколи не визнає жодну вакцину проти коронавірусу російського виробництва, чого вимагає Росія для відкриття КПВВ на Донбасі. Питання про це навіть не розглядається.

Про це заявила міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук 29 грудня, повідомляє Укрінформ.

«Ми не визнаємо і не будемо визнавати російську вакцину... Питання про визнання «Супутник» або «Супутник Лайт» взагалі не стоїть» - заявила вона.

Гуманітарний акцент: як зміниться політика реінтеграції тимчасово окупованих територійМіністри змінюються – стратегії залишаються. Як зміниться політика реінтеграції Донбасу та Криму після призначення на посаду нового профільного віцепрем’єр-міністра – аналізував політолог Олександр Радчук.

Верещук нагадала, що Україна готова вакцинувати всіх своїх громадян, які проживають на непідконтрольній території, безпосередньо на контрольних пунктах в'їзду та виїзду. На цю мить вакцинація від коронавірусу доступна на КПВВ Чонгар, Каланчак і Станиця Луганська. Україна прищеплює своїх громадян виключно вакцинами, які визнані цивілізованим світом.

Нагадаємо, раніше в ТКГ повідомили, що Росія виставила Україні умову, при якому проросійські бойовики відкриють контрольні пункти в'їзду і виїзду на Донбасі - це визнання російської вакцини «Супутник V», яку досі не визнала велика частина світу, і визнання дійсними документів про вакцинацію від коронавірусу російським препаратом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: