Росія таємно проводить навчання з протидії БПЛА Bayraktar – Мілітарний

Читать на русском

Росія таємно проводить навчання, спрямовані на відпрацювання протидії турецьким ударним безпілотним літальним апаратам Bayraktar TB2. Так, на фотозвітах деяких військових навчаннях Міністерство оборони Росії знищило всі згадки про це БПЛА.

Про це повідомляє Мілітарний.

Які види летальної зброї є у ЗСУЯкі основні види летальної зброї є у розпорядженні Збройних сил України, дивіться на інфографіці.

Так, наприкінці грудня російська армія провела навчання з протидії БПЛА, які проходили у Воронезькій області (Західний військовий округ ЗС РФ, український кордон). 23 грудня, пише видання, МО РФ опублікувало фотозвіт з навчань. На одному з фото був зображений плакат для військ РЕБ. А на плакаті було зображено обладнання, БПЛА і напис, що свідчить про те, що на плакаті - інструкція по боротьбі з БПЛА Bayraktar TB2.

Буквально на наступний день фотографію вже відредагували - напис та інші помітні моменти, що дозволяють ідентифікувати спрямованість плаката, були видалені.

Нагадаємо, 19 грудня з'явилася інформація, що в руки російських військових потрапив розбитий безпілотний літальний апарат Bayraktar TB2. Судячи з його пошкоджень, БПЛА впав самостійно, а не був збитий. Пізніше з'явилася інформація, що даний БПЛА був втрачений в Сирії та нібито збитий ЗРГК «Панцир-С1» російської армії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: