Названа кількість активних хворих на COVID в Україні

Читать на русском
В Україні на сьогодні зафіксовано 116 тисяч активних хворих на коронавірус, повідомили в МОЗ.
Фото Слово і діло

В Україні на сьогоднішній день зафіксовано 116 тисяч активних хворих на коронавірус. У ковідних лікарнях зайняті понад чверть ліжок.

Про це йшлося на селекторній нараді у президента Володимира Зеленського, повідомляє у вівторок, 28 грудня, пресслужба ОПУ.

Новорічні свята: у яких країнах Європи посилюють карантинУ деяких країнах Європи посилили карантин на різдвяно-новорічний період. В Україні таких заходів запроваджувати не планують.

Так, за даними МОЗ, зараз в Україні зафіксовано 116 тис. активних хворих на COVID-19. У медичних закладах зайнято 18 тис. ліжок, що становить 26% всього ліжкового фонду.

Для забезпечення киснем ліжок для ковідних хворих додатково закуплено кисневі станції. Підписано контракти на придбання 225 кисневих станцій на загальну суму 648 млн. грн., додали в МОЗ.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів, що вже понад 5,5 млн вакцинованих українців подали заявки на отримання тисячі гривень від держави у рамках програми єПідтримка.

Загалом 6,6 млн. громадян України відкрили спеціальні рахунки в банках. За словами Шмигаля, через Ощадбанк на спецрахунки українців перераховано понад 3,6 млрд. грн., з яких громадяни вже витратили понад 365 млн. грн. За інформацією уряду, 35% цих коштів українці витратили на книги, 32% – на кіно, 11% – на залізничні перевезення та 10% – інше.

Нагадаємо, за добу в країні зафіксували 2248 нових випадків коронавірусу.

Сьогодні увечері стало відомо, що Волинська та Запорізька області залишають «червону» зону карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: