ФСБ затримала «завербованого Україною» російського військового

Читать на русском
ФСБ Росії повідомляє про затримання у Воронезькій області російського військового, нібито, завербованого українською військовою розвідкою.
GettyImages

ФСБ Росії повідомляє про затримання у Воронезькій області російського військового, нібито, завербованого українською військовою розвідкою.

Про це повідомляє пресслужба ФСБ.

Зазначають, що чоловіка підозрюють у державній зраді.

«За підозрою у скоєнні злочину, передбаченого статтею 275 КК Росії «Державна зрада», затримано військовослужбовця Західного військового округу. Воронезьким гарнізонним військовим судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – йдеться у повідомленні.

Військового викрили у зборі даних про діяльність Збройних сил РФ. Відомо, що чоловіку загрожує від 12 до 20 років колонії.

Нагадаємо, на Донбасі контррозвідники СБУ викрили членів агентурної мережі, що діяла під кураторством російської ФСБ. Фігуранти вербували українців, а також готували диверсії в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Також повідомляли, що контррозвідники СБУ викрили та затримали у Вінницькій області агента ФСБ РФ, який пройшов навчання на тимчасово окупованій території Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: