Зеленський змінив голів Харківської та Полтавської ОДА

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський призначив Олега Синєгубова головою Харківської обласної державної адміністрації. Тимчасово виконувати обов’язки голови Полтавської ОДА буде Дмитро Лунін.
president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський призначив Олега Синєгубова головою Харківської обласної державної адміністрації. Тимчасово виконувати обов’язки голови Полтавської ОДА буде Дмитро Лунін.

Як повідомляє пресслужба глави держави.

Зазначено, що Зеленський підписав указ № 676/2021 про призначення Олега Синєгубова головою Харківської обласної державної адміністрації, який перед цим очолював Полтавську ОДА.

Олег Синєгубов народився в 1983 році в Харкові. У 2000-2008 роках служив в органах внутрішніх справ України, а з 2008 по 2019 працював у Харківському університеті внутрішніх справ на різних посадах. На посаді голови Полтавської ОДА пробув два роки.

Зарплати у регіонах: скільки у жовтні заробили голови ОДАОлександр Скічко, керівник Черкаської ОДА, мав найвищу зарплату в жовтні – 121 тисяча гривень.

Президент також підписав указ про тимчасове виконання обов’язків голови Полтавської обласної державної адміністрації на Дмитра Луніна.

Дмитро Лунін народився 1980 року в Харкові. Працював у сфері торгівлі, а з грудня 2019 року обіймав посаду першого заступника голови Полтавської ОДА.

Нагадаємо, 11 серпня Кабінет міністрів погодив звільнення голови Харківської обладміністрації Айни Тимчук, яка пробула на цій посаді менше ніж рік. До неї цю посаду обіймав Олексій Кучер.

Також повідомляли, що Кабінет Міністрів призначив новим керівником Закарпатської облдержадміністрації співробітника Служби безпеки Віктора Микиту.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: