Прикордонники не впустили в Україну російську модель

Читать на русском

У столичному аеропорту прикордонники не пустили на територію України російську модель, яка раніше порушила порядок в'їзду до анексованого Криму.
Фото прикордонної служби України

У столичному аеропорту прикордонники не пустили на територію України російську модель, яка раніше порушила порядок в'їзду до анексованого Криму.

Про це повідомляє сьогодні пресслужба Держприкордонслужби.

Відомо, що громадянка РФ прибула до аеропорту «Київ» авіарейсом із Варшави. Під час оформлення документів прикордонники встановили, що росіянка неодноразово у незаконний спосіб їздила до Криму.

В Україну не пропустили російську модель, яка незаконно їздила в КримДержавна прикордонна служба України

Прикордонники з'ясували, що громадянка РФ востаннє відвідувала Крим у липні 2021 року, де брала участь у модельних зйомках. До Криму дівчина потрапила авіарейсом із Москви.

Іноземка отримала відмову у перетині кордону України та отримала заборону на в'їзд строком на три роки.

Раніше ми писали про те, що українські прикордонники не пустили російську актрису, яка прибула до Борисполя авіарейсом із Варшави.

Також нагадаємо, співробітники Держприкордонслужби на три роки заборонили в'їзд в Україну двом громадянам Росії, зокрема співачці Марії Гусаровій (Mary Gu), які прибули з Туреччини і раніше незаконно відвідували Крим.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: