Суд закрив протокол на посадовця секретаріату Касаційного цивільного суду

Читать на русском
Столичний райсуд розглянув і закрив протокол на керівника відділу секретаріату Верховного суду, бо не побачив порушень.
Касаційний цивільний суд

Суд не побачив складу правопорушення у діях начальника відділу забезпечення роботи секретаря та суддів судової палати управління забезпечення роботи третьої судової палати секретаріату Касаційного цивільного суду Олени Кальненко, яка несвоєчасно подала повідомлення про продаж автівки.

Таке рішення 16 листопада ухвалив суддя Печерського районного суду Києва, повідомляє «Слово і діло».

Як зазначається у протоколі Національного агентства з питань запобігання корупції, 30 грудня 2020 року Кальненко отримала дохід від продажу автівку Audi A4 2012 року випуску на суму 311 850 грн, а також придбала 31 грудня автівку Audi А3 2016 року випуску за 330 тисяч грн. Однак вона несвоєчасно подала повідомлення про зміну майнового стану, що є порушенням частиною 2 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Сама Кальненко повідомила, що подача документів потрапила на святкові дні. До того ж, у неї закінчився строк дії електронного цифрового підпису і відбувався переїзд в новий офіс у зв'язку зі зміною розташування робочих місць працівників управління.

Вивчивши протокол, суддя закрила його у зв'язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення. Суддя встановила, що Кальненко не мала умислу на це.

Нагадаємо, НАЗК з'ясувало, що народний депутат із групи «Довіра» Андрій Кот не задекларував землю у Львівській області. Також Нацагентство вважає, що нардеп Ірина Констанкевич не задекларувала орендовану квартиру у Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: