Якщо Росія нападе, в Україні вистачить зброї – Данілов

Читать на русском
Данілов і міністр оборони Олексій Резніков відвідали приватну компанію, яка займається виготовленням зброї, в тому числі для потреб української армії
Ілюстративне фотоFacebook

У разі повномасштабного вторгнення Росії в Україну українській армії та українцям вистачить зброї, щоб гідно зустріти ворога і дати йому відсіч.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов у своєму Facebook.

Чи хочуть росіяни війни: що утримує Кремль від вторгнення в УкраїнуБільшість громадян Росії позитивно ставиться до України та українців і вважає велику війну малоймовірною.

Данілов і міністр оборони Олексій Резніков відвідали приватну компанію, яка займається виготовленням зброї, в тому числі для потреб української армії. Вироби компанії - штурмові гвинтівки UAR-15 і снайперські гвинтівки UAR-10, UAR-10М і UBR-008. Щонайменше один зразок їхньої зброї прийнятий на озброєння українських військ.

«Щоб гвинтівок у нас під час Х вистачило для зустрічі всіх «зелених» та іншого роду чоловічків, стимулювання приватної підприємницької ініціативи є одним з важливих пріоритетів реформи українського ОПК. Цієї зброї має бути та буде достатньо», - зазначив Данілов.

Нагадаємо, що українські військовослужбовці замість автоматів Калашникова використовуватимуть Сучасні гвинтівки UAR-15, а замість застарілих снайперських гвинтівок Драгунова - UAR-10.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: