Польща уточнила правила в'їзду: що мають знати українці

Читать на русском
Польща змінила правила в'їзду для громадян країн, які не входять до Євросоюзу. Деяким громадянам не потрібно мати із собою негативний тест.
dpsu.gov.ua

Рада міністрів Польщі ухвалила зміни у порядку пропуску громадян, які прибувають до Польщі з країн, що не входять до Європейського Союзу, зокрема з України.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України у соцмережі Facebook.

Кожен третій українець готовий їхати працювати до Польщі – дослідженняНайпопулярніше серед українців Німеччина - її обрали б місцем роботи 37 відсотків респондентів. А ось найменше українці люблять працювати в Ізраїлі та Росії

«Зокрема, доповнено категорію осіб, яким для в'їзду до Польщі не потрібний негативний результат тестування. До них відносяться: діти віком до 5 років; особи, які складають випускні іспити у школах, ліцеях та вищих навчальних закладах, іспити, що підтверджують кваліфікацію професії, які проводять екзаменаційні комісії та опікуни цих осіб; громадяни, які перетинають кордон у рамках виконання робіт (водії вантажних транспортних засобів, члени екіпажів повітряних суден, обслуговуючий персонал поїздів, члени екіпажів морських суден, особи, які працюють у медичних установах)», - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, з 15 грудня 2021 року набули чинності зміни щодо перетину кордону для громадян, які прибувають до Польщі з-за меж ЄС.

Україна закрила кордон для низки країн, де було виявлено штам «Омікрон».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: