На Донбасі окупанти поранили українського військового

Читать на русском
Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню.
MinistryofDefence.UA

Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляють у штабі ООС.

Зокрема, в районі населеного пункту Широкине противник задіяв безпілотний літальний апарат, за допомогою якого скинув постріл ВОГ-17. В напрямку Південного окупанти вели вогонь тричі, використовуючи міномети калібру 82 мм та стрілецьку зброю.

Стріляли також поблизу Водяного та Троїцького. Там ворог здійснив обстріли з мінометів калібру 82 мм. Біля Новозванівки російські найманці здійснили обстріл з гранатометів різних систем.

Можливе вторгнення РФ в Україну: як Захід готовий відповісти на російську агресіюЧим Україні зможуть допомогти США, країни-члени ЄС та інші союзники у разі повномасштабного вторгнення Росії.

«Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний», – додають у штабі.

Нагадаємо, 17 грудня МЗС РФ опублікував проєкти договору між Росією і США про гарантії безпеки, а також Угоду про заходи забезпечення безпеки РФ і держав-членів НАТО. У них Москва вимагає виключити приєднання України до Альянсу.

Розвідка США стверджує, що попри переговори Президентів Росії та США, а також спрямовані Москвою пропозиції для НАТО, російські війська продовжують зосереджуватися біля кордонів України.

Додамо, що у Москві відмовилась дати НАТО гарантії ненападу на Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: