Рада провалила відтермінування РРО для ФОПів

Читать на русском
Рада не змогла ухвалити законопроект №6376, яким пропонувалося перенести обов'язкове впровадження касових апаратів для ФОПів з 1 січня 2022 року.
фото з відкритих джерел

Верховна рада не змогла ухвалити законопроект №6376, яким пропонувалося перенести обов'язкове запровадження касових апаратів для ФОПів (фізичних осіб-підприємців) ще на один рік.

Спеціально для розгляду цього питання у п'ятницю, 17 грудня, було скликане позачергове засідання.

Рада відклала введення касових апаратів для ФОПівРада відстрочила введення касових апаратів для ФОПів. До 1 січня 2022 року подовжується застосування понижених розмірів фінансових санкцій.

У документі пропонувалося внести зміну до абзацу четвертого пункту 61 підрозділу 10 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України, а саме цифру «2022» замінити на цифру «2023».

Проте нардепи навіть не змогли включити законопроект №6376 до порядку денного. У залі набрали лише 102 голоси. Позачергове засідання було закрите.

Нагадаємо, сьогодні під Радою знову протестують ФОПи. Вони вимагають від нардепів перенести запровадження РРО, ухваливши законопроект №6376. На мітингу сталася бійка з поліцією. Мітингувальники почали палити фаєри. Пізніше стало відомо про постраждалу.

Акції протестів підприємців відбуваються у Києві вже не вперше за грудень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: