Шмигаль озвучив розмір субсидій на опалювальний сезон

Читать на русском
Шмигаль під час виступу в Раді розповів, що в опалювальному сезоні 2021-2022 років очікується підвищення субсидій до 2000 грн і вище.
Фото скрін.

У п'ятницю, 17 грудня, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час виступу в Раді розповів, що в опалювальному сезоні 2021-2022 років очікується підвищення субсидій до 2000 грн і вище.

«В опалювальному сезоні 2020-21 років розмір субсидій становив 1770 грн. В опалювальному сезоні 2021-22 років очікується на рівні 2000 грн і вище», - сказав прем'єр.

Житлові субсидії: політики обіцяють монетизацію та своєчасну виплатуМонетизувати житлові субсидії, збільшити їхнє фінансування та справно платити обіцяють президент, Кабмін та нардепи.

Нагадаємо, у Держбюджеті на 2022 рік загальна сума, яку передбачається спрямувати на житлові субсидії, становить 38,4 млрд гривень.

Раніше «Слово і діло» писало, що Міністерство цифрової трансформації розширило перелік послуг, які можна отримати онлайн на платформі «Дія». Зокрема, з’явилася можливість подати заявку на оформлення субсидії.

Також ми писали, попри державні субсидії, українці мають значні борги за комунальні послуги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: