Тисяча за вакцинацію: Федоров уточнив, коли почнуть надходити гроші

Читать на русском
Тисяча за вакцинацію.  Федоров розповів, коли почнуть надходити гроші на картки за вакцинацію. Після реєстрації доведеться почекати до 10 днів.
Фото з відкритих джерел.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів, коли почнуть надходити гроші на картки за вакцинацію за програмою «єПідтримка».

«Мінекономіки обіцяє, що всі бюрократичні проблеми вирішать... Гроші почнуть приходити з 20-21 грудня. У сповіщеннях ми попереджаємо, що кошти можуть прийти через 10 днів після того, як людина залишить заявку. Сподіваємось, що ще раніше», - сказам міністр у відповідь на запитання ВВС.

Як працюватиме президентська програма «єПідтримка»Як оформити «бонусну» тисячу та на що можна витратити кошти, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Як відомо з 19 грудня, ті українці, які мають дві дози щеплення проти коронавірусу, можуть отримати тисячу гривень на віртуальну картку через додаток «Дія».

За кілька днів тестування банки вже відкрили понад 1,7 млн віртуальних карток.

Нагадаємо, програма видачі 1 тисячі грн вакцинованим триватиме до кінця 2022 року. Виплати здійснюватимуть кілька українських банків-партнерів за допомогою сервісу «єПідтримка».

Хто з президентів та прем’єрів обіцяв грошові виплати та за що, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Також ми писали, як оформити «бонусну» тисячу та на що можна витратити кошти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: