Делегація НАТО відвідала командний пункт ООС на Донбасі – штаб

Читать на русском
Брифінг проводився на командному пункті однієї з бригад Збройних сил України, яка бере участь в ООС
Фото із зустрічіFacebook

Делегація Північноатлантичного Альянсу, у складі якої був помічник генерального секретаря НАТО Девід Кеттлер, відвідала командний пункт однієї з військових частин в зоні ООС. З української сторони делегацію приймав командувач операцією об'єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Про це сказано в повідомленні штабу ООС у Facebook.

Віхи Незалежності: що, якби Україна отримала ПДЧ в НАТО у 2008 роціДо 30-річчя Незалежності України часто згадують події, які докорінно змінили історію нашої держави. Що було б, якби Україна отримала ПДЧ в НАТО у 2008 році – у матеріалі політолога Олександра Радчука.

Відзначається, що Кеттлер і Павлюк обговорили ситуацію з безпеки в районі ООС. Брифінг проводився на командному пункті однієї з бригад Збройних сил України, яка бере участь в ООС. Представникам НАТО розповіли про ситуацію на Приморському напрямку фронту на Донбасі.

Також делегації представили численні приклади порушень домовленостей в рамках ТКГ з боку Росії та підконтрольних їй бойовиків.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський цього тижня відвідає штаб-квартиру НАТО в Брюсселі. Він планує зустрітися з Генеральним секретарем Північноатлантичного альянсу Йенсом Столтенбергом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: