До ОРДЛО за тиждень прибуло близько 20 вантажівок із гумодопомогою від МКЧХ

Читать на русском
За тиждень до окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) прибули 17 вантажівок з гуманітарною допомогою.
архівне фото

За минулий тиждень до окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) прибули 17 вантажівок з гуманітарною допомогою.

Про це повідомила Держприкордонслужба України.

Гуманітарний акцент: як зміниться політика реінтеграції тимчасово окупованих територійМіністри змінюються – стратегії залишаються. Як зміниться політика реінтеграції Донбасу та Криму після призначення на посаду нового профільного віцепрем’єр-міністра – аналізував політолог Олександр Радчук.

Як уточнюється, допомога надійшла від Міжнародного Комітету Червоного Хреста (та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН)).

«Жителям тимчасово окупованої території України доставлено 136,2 тонн продуктових та гігієнічних наборів, меблів, господарських та медичних товарів», - йдеться у повідомленні.

Машини з гуманітаркою пройшли через КПВВ «Новотроїцьке» та «Щастя».

Нагадаємо, у листопаді Міністерство закордонних справ України надіслало Росії ноту протесту у зв'язку із відправкою до ОРДЛО нових так званих «гуманітарних конвоїв».

Омбудсмен повідомляла, що в ОРДЛО поширюється сказ через укуси тварин, а в місцевих лікарнях не вистачає препаратів для вакцинації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: