У «Нафтогазі» розповіли про збитки за дев’ять місяців

Читать на русском
За дев’ять місяців 2021 року НАК Нафтогаз України отримала 4,37 млрд грн збитків.  Це майже у чотири рази менше, ніж торік.
Фото з відкритих джерел.

За дев’ять місяців 2021 року НАК «Нафтогаз України» отримала 4,37 млрд грн збитків.

Як інформує департамент з інтегрованих комунікацій, це майже у чотири рази менше, ніж за відповідний період попереднього року (тоді збиток становив 17,03 млрд грн).

Закиди опозиції та дії влади: чи могла Україна купити дешевий газ вліткуЕксперт розповів, чи могла Україна купити дешевий газ влітку та чи правдиві закиди опозиції.

Також у проміжному звіті компанії сказано, що перевірена аудитом консолідована звітність за підсумками 2021 року буде оприлюднена навесні 2022 року.

Як відомо, консолідована фінансова звітність включає в себе результати діяльності НАК «Нафтогаз України» як окремої юридичної особи та всіх підприємств, що контролюються компанією.

При цьому, дохід «Нафтогазу» та підконтрольних йому компаній за дев'ять місяців становив 136,7 млрд грн проти 104,5 млрд грн за аналогічний період 2020 року.

Нагадаємо, газопостачальні компанії України опублікували місячні тарифи на газ для населення у грудні. Ціни будуть коливатися від 7,79 гривень до 13,5 гривень за кубометр газу.

Раніше у Кабміні озвучили умови бажаного контракту із «Газпромом».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: