Кулеба підбив підсумки переговорів у Британії

Читать на русском
Британія додатково виділить Україні один мільярд фунтів, крім цього сторони розпочнуть формат діалогу між фахівцями щодо питань торгівлі.
З відкритих джерел

Британія додатково виділить Україні один мільярд фунтів, крім цього сторони розпочнуть формат діалогу між фахівцями щодо питань торгівлі.

Про це розповів голова МЗС України Дмитро Кулеба під час сьогоднішнього брифінгу, підбиваючи підсумки переговорів у Британії.

«Відкрите небо» з ЄС: як Україна рухалась до підписання угодиУкраїна та ЄС підписали угоду про спільний авіапростір. Як Україна рухалась до підписання угоди про відкрите небо, читайте на Слово і діло.

Міністр зазначив, що виділені Британією кошти будуть витрачені на реалізацію проєктів у сфері енергетики, інфраструктури та охорони здоров'я.

«Це великі кошти на додаток до вже наявних 2,5 млрд. Це означає більше інвестицій в Україні», - зазначив він.

Також міністр повідомив, що сторони домовилися про новий формат діалогу у сфері економіки.

«Ми домовилися розпочати комерційний діалог – формат, де зустрічатимуться фахівці з питань торгівлі та займатимуться усуненням економічних бар'єрів між нашими країнами та спрощенням торгівлі. Це означає більше торгівлі, більше робочих місць», - наголосив він.

Раніше повідомлялося, що Велика Британія підтвердила, що продовжуватиме з українською державою діалог для спрощення режиму подорожей між країнами.

Також Британія пообіцяла й надалі надавати Україні всебічну підтримку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: