В Україні різко погіршиться погода: прогнозують дощ та мокрий сніг

Читать на русском
8 грудня циклон на півдні та його атмосферні фронти визначать некомфортну погоду в Україні з дощем, мокрим снігом та льодяним дощем.
Фото з відкритих джерел.

У середу, 8 грудня, циклон на півдні та його атмосферні фронти принесуть дощ з мокрим снігом.

За прогнозами синоптика Наталки Діденко, найхолодніше буде у західній частині країни: уночі -5 -9 градусів, вдень -1 -5 градусів.

Сніг та ожеледиця: тиждень розпочнеться зі складних погодних умовСиноптики попередили про складні погодні умови у понеділок, 6 грудня. Варто очікувати мокрий сніг та ожеледицю на дорогах.

На півночі та у Вінницкій області вночі 0 -4 морози, вдень близько нуля, у Київській та Житомирській областях -1 -3 градуси.

У більшості центральних областей уночі близько нуля, вдень +2+5 градусів, у Дніпрі з районами до +6 градусів. На сході вночі +2+6, вдень +4+11 градусів. На півдні вночі +4+7, вдень +5+13 градусів.

У Києві завтра дощ та мокрий сніг, можливі налипання мокрого снігу, ожеледиця, льодяний дощ. Очікується північно-східний поривчастий вітер. Температура повітря вночі та вдень -1 -4 градуси.

Нагадаємо, раніше рятувальники попередили про ожеледицю на дорогах.

Як відомо, з понеділка, 6 грудня, в Україні почали діяти жорсткіші правила карантину навіть для «жовтої» зони». Зміни торкнулися і сертифікатів про вакцинацію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: