В ДТП на Одещині загинув 5-річний хлопчик

Читать на русском
Сьогодні, 28 листопада, біля села Холмське Одеської області внаслідок аварії загинув 5-річний хлопчик.
gunp.odessa

Сьогодні, 28 листопада, біля села Холмське Одеської області внаслідок аварії загинув 5-річний хлопчик.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

Аварія сталася о пів на одинадцяту ранку біля села Холмське Арцизької ОТГ.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій «Daewoo Lanos» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «Iveco».

Від отриманих травм загинув 5-річний хлопчик, що перебував у «Daewoo Lanos». Водіїв, віком 34-х та 40-а років, доставили до лікарні з різними травмами.

Покарати винних: яка доля обіцянок політиків після резонансних злочинівПісля резонансних злочинів, на кшталт замаху на Сергія Шефіра, політики зазвичай обіцяють покарати винних. Чим це закінчується – в матеріалі.

Правоохоронці встановлюють обставини аварії. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, внаслідок зіткнення вантажівки Iveko Stralis та двох легкових авто на Миколаївщині загинули двоє осіб, ще двоє - постраждали.

Також повідомляли, що у Штефан-Водському районі Молдови в суботу, 27 листопада, шестеро осіб загинуло в ДТП від лобового зіткнення вантажівки MAN та автомобіля Chrysler.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: