Пожежу у костелі під Львовом загасили: нові дані про постраждалих

Читать на русском
Рятувальники загасили пожежу у римсько-католицькому костелі у селищі Брюховичі Львівського району. Двоє постраждалих.
lv.dsns.gov.ua

Рятувальники загасили пожежу у римсько-католицькому костелі у селищі Брюховичі Львівського району, яка спалахнула сьогодні вдень. Постраждали двоє людей.

Про це повідомила пресслужба головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області у п'ятницю, 3 грудня.

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

«Внаслідок пожежі опіки отримали дві особи, які на момент пожежі перебували в храмі, після огляду медиками відмовилися від госпіталізації», - йдеться в повідомленні.

Як уточнюється, пожежа в костелі була повністю ліквідована о 15:51. Для гасіння пожежі залучали 44 пожежники та 11 одиниць техніки.

Нагадаємо, сьогодні близько 14 години стало відомо, що в селищі Брюховичі під Львовом спалахнула пожежа в римсько-католицькому костелі. Зайнялася обшивка утеплювача під куполом костелу. На момент прибуття пожежників площа загоряння становила 180 м.кв. Спочатку повідомлялося лише про одного постраждалого.

До цього сталася пожежа у багатоповерхівці у Дніпрі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: