«Редколегія» на Skrypin.ua: Зеленський VS Ахметов та справа ДБР проти відео Бутусова

Читать на русском

У Редколегії 3 грудня гості студії обговорюватимуть заяву Зеленського про держпереворот та справу ДБР проти журналіста Юрія Бутусова.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Катерина Супрун та Роман Скрипін обговорюватимуть головні теми цього тижня разом із Катериною Пітєніною (директором, головним редактором «Слово і діло») та Сергієм Івановим («Ісландія»).

Темами сьогоднішнього ефіру стануть:

  • заява президента про «держпереворот»
  • Зеленський VS Ахметов
  • ДБР та журналіст Юрій Бутусов.

РЕДКОЛЕГІЯ: Підсумки тижня - аналізуємо головні новини та події. 3 грудняskrypin.ua

Як повідомлялося, Зеленський на пресконференції у п'ятницю заявив, що, за агентурними даними, в Україні міг готуватися державний переворот 1-2 грудня із залученням бізнесмена Ріната Ахметова.

Нагадаємо, ДБР порушило провадження за фактом пострілу журналіста Бутусова з гаубиці. За словами Юрія Бутусова, відео було зняте давно під час навчань територіальної оборони.

Раніше Бутусов повідомив, що судитиметься з президентом Зеленським через висловлювання, які вважає неправдивими стосовно себе.

Під час прес-марафону між Володимиром Зеленським та Бутусовим сталася суперечка. Президент заявив, що журналіст Юрій Бутусов «образився» за те, що йому не дали посаду в Міноборони. Зеленський звинуватив Бутусова у зливі інформації про використання «Байрактару» на Донбасі і сказав, що через це загинули люди. Журналіст звинуватив Зеленського у брехні щодо спецоперації по вагнерівцях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: