На Харківщині відкрили нове родовище природного газу

Читать на русском
Фахівці Укргазвидобування відкрили нове родовище природного газу в Харківській області з перспективними ресурсами до 5 млрд кубометрів блакитного палива.
З відкритих джерел

Фахівці Укргазвидобування відкрили нове родовище природного газу в Харківській області з перспективними ресурсами до 5 млрд кубометрів блакитного палива.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Нове Моспанівське родовище знаходиться у Харківській області. Пошукова свердловина, що відкрила родовище, забезпечує 239 тис. куб. м газу на добу. За попередніми оцінками, ресурси родовища становлять до 5 млрд. куб. м газу», - йдеться у повідомленні.

Закиди опозиції та дії влади: чи могла Україна купити дешевий газ вліткуЕксперт розповів, чи могла Україна купити дешевий газ влітку та чи правдиві закиди опозиції.

Буріння свердловини йшло з червня по жовтень 2021 року. Свердловина має вертикальний профіль та глибину понад чотири кілометри.

У компанії додали, що продовжують розкриття потенціалу нових газових ділянок.

«Визначено 10 площ, які мають найбільші перспективи для нарощування запасів українського газу. Для них розроблено прискорену програму геологорозвідки на найближчі три роки», - зазначає пресслужба.

Раніше повідомлялося про те, що нафта знову подешевшала через новий штам коронавірусу.

Також зазначимо, що в «Газпромі» не змогли назвати терміни запуску СП-2.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: