У столиці знову мітингують підприємці

Читать на русском
У Києві у середу, 1 грудня, під Верховною радою знову мітинг ФОПів. Урядовий квартал  під посиленою охороною.
фото t.me/pavlovskynews

У Києві у середу, 1 грудня, під Верховною радою знову зібрався мітинг ФОПів. Урядовий квартал перебуває під посиленою охороною.

Як передає Інтерфакс-Україна, учасники виступають із вимогою від народних депутатів ухвалити законопроєкт №5866-1, спрямований на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

Як змінювалася кількість ФОПів та юридичних осіб в Україні в 2013-2020 рокахЗа останні дев’ять років кількість фізичних осіб-підприємців зменшилася, а от юридичних осіб зареєструвалося більше.

Підприємці тримають у руках прапори із відповідною символікою, а на площі Конституції обладнано сцену для виступів. Загалом зібралося кілька сотень людей.

Будівля Верховної ради по периметру та урядовий квартал загалом перебувають під посиленою охороною правоохоронців. При спробі пройти на вул. Садову з боку вул. Інститутської громадян просять пред'явити посвідчення чи перепустку.

Загалом ситуація залишається спокійною.

Нагадаємо, підприємці мітингували під Радою напередодні.

Раніше ФОПи збиралися у Ради 23 вересня. Тоді нардепи намагалися розглянути правки до законодавчих актів та Податкового кодексу.

Мітинги підприємців проходили й влітку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: