Відремонтований Hyundai вийде на маршрут Київ – Харків

Читать на русском
Ремонт пасажирського швидкісного поїзда Hyundai Rotem, шість вагонів якого у березні цього року зійшли з рейок, завершено достроково.
Фото: Корреспондент.net

Ремонт пасажирського швидкісного поїзда Hyundai Rotem, шість вагонів якого в березні цього року зійшли з рейок, завершено достроково. Завтра поїзд виходить на маршрут.

Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці».

Чергова зміна влади в УЗ: які фінансові результати показували попередні керівникиВ Укрзалізниці змінилося більше десяти керівників від 2011 року. Хто очолював підприємство і які збитки або прибуток воно отримувало – на інфографіці.

«Завдяки роботі фахівців сервісної групи Hyundai Rotem та філії Українська залізнична швидкісна компанія все роботи вдалося виконати за чотири місяці, працювали цілодобово», - йдеться в повідомленні компанії.

В УЗ відзначили, що за попередніми оцінками експертної комісії, ремонт повинен був зайняти близько року. Загальна вартість робіт склала близько 67 млн ​​грн.

На сьогодні «Укрзалізниця» вже завершила випробування поїзда. З 14 серпня він вийде на маршрут №724 Київ-Харків.

Нагадаємо, 29 березня шість з дев'яти вагонів поїзда Інтерсіті Київ-Запоріжжя зійшли з рейок. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Аварія трапилася за 50 кілометрів від кінцевої станції - Запоріжжя.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: