Окупований Крим накрив потужний ураган: десятки будинків без світла, є постраждалі

Читать на русском
На Чорноморському узбережжі від негоди постраждали десять автомобілів, з якорів зірвало шість суден. Одне з них затонуло
Фото з місця подійФото РІАН

В окупованому Криму в понеділок, 29 листопада, розбушувався шторм, що прийшов з боку Туреччини. На захопленому Росією півострові відзначені численні пошкодження проводів, будівель, лісових насаджень, мінімум шість осіб постраждало.

Про це повідомляє ТАСС.

«На поточний момент надійшла інформація про шістьох постраждалих: четверо в Ялті, один в Алушті, один в Сімферопольському районі» - сказано в повідомленні.

Через шторм по всьому Криму 56 тисяч жителів залишилися без світла. У Ялті чиновники окупаційної адміністрації повідомили про чотирьох постраждалих - 16-річного, двох 67-річних і 33-річного жителів міста.

На Чорноморському узбережжі також від негоди постраждали десять автомобілів, з якорів зірвало шість суден. Одне з них затонуло.

"Турецкий" шторм дошел до Крыма! Ураган в Симферополе валит деревья! Катаклизмы сегодня.МИР СЕГОДНЯ
ЯЛТА. Тёплый УРАГАН ВАЛИТ деревья, ДОЖДИ с ПЕСКОМ…Что творит погода сегодня!! Стихия бушует. КрымYaltafamily Vlog

Нагадаємо, в червні 2021 року сильні дощі затопили Ялту. Тоді постраждало до 40 осіб, а місту було завдано великої шкоди. А в серпні дощі вдарили по Керчі - місто серйозно підтопило, але обійшлося без постраждалих.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: