В анексованому Криму затопило Керч

Читать на русском

У результаті проливних дощів у Керчі підтопило центральні вулиці, тому їх перекрили. Зранку на лінію не вийшли тролейбуси.
Фото: iz.ru

В анексованому Криму через сильні дощі затопило місто Керч.

Внаслідок проливних дощів у Керчі підтопило центральні вулиці, тому їх перекрили. Зранку п'ятниці, 13 серпня, на лінію не вийшли тролейбуси, пише ТАСС.

«У зв'язку з випаданням рясних опадів були підтоплені центральні вулиці міста: перехрестя Самойленка та вул. Борзенка, вул. Єременка в районі стадіону ім. 50-річчя Жовтня - ці вулиці перекриті... У зв'язку з опадами у Керчі електротранспорт тимчасово на лінію не вийшов. Громадський транспорт працює у штатному режимі. Однак у зв'язку з підтопленням вулиці Самойленка схема руху маршрутів №41, №40, №19, №23 змінена», - йдеться в повідомленні місцевої «влади».

Через сильні опади вода у річках піднялася і затопила стадіон. Там, за словами місцевих жителів, води по коліно. Також затопленим виявився оптово-роздрібний ринок. З ринку потоками води знесло ящики із овочами, кавунами і динями.

Підтопило також і рибоконсервний завод Пролив.

Керчь. Второе наводнение. День первыйkerchnettv

«Складна ситуація уздовж русла річки Східний Булганак, по якому в місто прибуло близько 60 тисяч куб. м води. У зоні підтоплення опинилися оптово-роздрібний ринок і рибоконсервний завод Пролив. Тут триває розчищення ливнівок. На території заводу відкриті всі ворота, щоб вода могла безперешкодно йти в море», - йдеться в повідомленні місцевої «адміністрації».

Синоптики попередили, що над морем можуть формуватися смерчі. Пік злив в Керчі припадає на 13 серпня з 09:00 до 15:00. Причиною негоди є утворення мезоциклону.

Раніше в окупованому Криму через сильні дощі затопило південний берег півострова. Найбільше постраждала Ялта.

Було відомо про 40 постраждалих мешканців міста. Затоплено будинки і машини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: