В Італії затопило міста: є жертви

Читать на русском
В Італії після шторму пройшли сильні дощі. Підтопило частину острова Сицилія, де випала рекордна кількість опадів.
Reuters

В Італії після шторму пройшли сильні дощі. Підтопило частину острова Сицилія, де випала рекордна кількість опадів.

Міські площі та вулиці Катанії перетворилися на озера внаслідок повеней. За даними асоціації сицилійських фермерів, за кілька годин у неділю випало понад 300 мм (11,8 дюйма) опадів - майже половина середньої кількості, що очікується на середземноморському острові за рік, пише Sky News.

Злива в Одесі: вулиці затопило, у деяких районах немає світла - відеоЗлива в Одесі 22 липня. Десятки вулиць міста перетворилися на річки. Повалено дерева, спрацювало аварійне відключення світла.

Чрез зливу оголосили найвище червоне попередження для північної частини Сицилії та Калабрії на півдні Італії, попереджаючи про потенційний ризик для життя та пошкодження майна.

Щонайменше дві людини загинули. За словами волонтерів-рятувальників, тіло чоловіка знайшли під автомобілем, коли сильний вітер і дощ пронеслися через місто Гравіна на північ від Катанії. Тіло ще одного чоловіка, 67 років, було знайдено в цитрусовому гаю. У надзвичайних службах повідомили, що його дружина зникла безвісти.

Нагадаємо, понад 25 осіб загинули в в Нью-Йорку і на північному сході США через зливи та повені, викликані ураганом «Іда» в США.

Нагадаємо, у столиці було оголошено штормове попередження.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: