Ще одна країна частково заборонить в'їзд туристів із Африки

Читать на русском
Влада Індонезії вирішила заборонити в'їзд із восьми країн півдня Африки і збільшити термін карантину після прибуття для всіх, хто в'їжджає в країну.
Reuters

Влада Індонезії вирішила заборонити в'їзд із восьми країн півдня Африки і збільшити термін карантину після прибуття для всіх, хто в'їжджає в країну.

В'їзд до Індонезії заборонено з 29 листопада з ПАР, Ботсвани, Намібії, Зімбабве, Лесото, Мозамбіку, Есватіні та Нігерії, пише АР.

Динаміка інфікованих та померлих від COVID-19 у 2021 роціВ Україні зростає добова кількість нових випадків коронавірусу та рівень смертності від COVID-19.

Кожні два тижні уряд країни знову обговорюватиме і оцінюватиме це рішення.

У випадку, якщо громадяни Індонезії прибуватимуть із цих країн на батьківщину, а також із Гонконгу, вони мають провести на карантині 14 днів.

Нагадаємо, штам COVID-19, який отримав назву омікрон, спочатку було виявлено на півдні Африки. Фахівці вважають, що він може містити загрозу, оскільки поширюється набагато швидше, ніж інші штами та має велику кількість мутацій.

Останнім часом його виявили також у кількох європейських країнах - у Німеччині, Італії, Велико Британії, Нідерландах та Бельгії.

Сьогодні міністри країн G7 зберуться на нараду через омікрон-штам коронавірусу.

Відомо, що вакцини від нового штаму коронавірусу будуть готові в кращому випадку до літа 2022 року, оскільки фармацевтичним компаніям потрібен час на створення препаратів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: