Азербайджан та Вірменія домовилися про розблокування транспортних коридорів

Читать на русском
Президент Азербайджану Ільхам Алієв та прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян за посередництва російської сторони провели переговори у Сочі.
kremlin.ru

Президент Азербайджану Ільхам Алієв та прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян за посередництва російської сторони провели переговори у Сочі.

Про це передає JAM news.

Під час переговорів сторони обговорили врегулювання конфлікту між Баку та Єреваном. Зокрема, вони обговорили реалізацію заяви від 9 листопада 2020 року щодо повного припинення вогню та всіх військових дій у зоні нагірно-карабаського конфлікту, а також заяви від 11 січня 2021 року щодо розблокування економічних та транспортних зв'язків у регіоні.

Війна в Нагірному Карабасі: три важливих уроки для УкраїниВійськове розв'язання проблеми Донбасу можливе тільки в разі невтручання Російської Федерації.

«Домовилися робити кроки щодо підвищення рівня стабільності та безпеки на азербайджано-вірменському кордоні та вести справу до створення двосторонньої Комісії з делімітації державного кордону між Азербайджанською Республікою та Республікою», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що лідери Азербайджану і Вірменії Ільхам Алієв і Нікол Пашинян погодилися провести зустріч на полях саміту Східного партнерства, що відбудеться в Брюсселі 15 грудня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: