Окупанти знову не пропустили патрулі ОБСЄ через лінію зіткнення

Читать на русском
Окупанти не дозволили патрулям СММ проїхати через лінію зіткнення до непідконтрольних урядові України районів Луганської області.
osce.org

Окупанти не дозволили патрулям СММ проїхати через лінію зіткнення до непідконтрольних урядові України районів Луганської області.

Про це повідомляється на сайті організації.

Відомо, що вранці 27 листопада збройні формування в Луганській області не пропустили два патрулі СММ до непідконтрольних урядові районів.

Перший факт було зафіксовано о 09:10 приблизно за 350 м на північ від південного краю ділянки розведення сил і засобів у районі населеного пункту Золоте. Другий факт зафіксували об 11:10 на блокпості збройних формувань РФ на автошляху Т0504, орієнтовно за 1,5 км на південний захід від населеного пункту Молодіжне.

Бойовики пояснили заборону пропуску наказами від своїх командирів. У першому випадку вони також послалися на відсутність гарантій безпеки.

Нагадаємо, в ОБСЄ висловили стурбованість систематичними перешкодами свободі пересування, з якими стикається місія в Україні, у непідконтрольних урядові України районах, особливо на Луганщині.

Зазначимо, за добу суботи, 27 листопада, на Донбасі бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, три з яких із застосуванням забороненого озброєння.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: