Грузія ввела карантин для тих, хто прибуває з країн Африки

Читать на русском
Іноземці повинні будуть самостійно оплатити проживання у карантинних готелях та здачу ПЛР-тесту. Водночас, витрати громадян Грузії покриє держава.
З відкритих джерел

У Грузії вирішили запровадити обов'язковий 14-денний карантин для всіх, хто прибуває із восьми країн на півдні Африки через новий штам коронавірусу «омікрон».

Нове обмеження розпочне діяти з неділі, 28 листопада, повідомляють Новини Грузія.

Обов'язковий карантин діятиме для тих, хто прибув із ПАР, Ботсвану, Зімбабве, Намібії, Лесото, Есватіні (Свазіленд), Мозамбіку та Малаві. Після ізоляції їм також потрібно зробити ПЛР-тест.

COVID-19 в Україні: чи пішла на спад хвиля захворюваності і чого чекати у грудніЯк змінилася ситуація з коронавірусом в Україні, які області можуть вийти з червоної зони і коли чекати на нову хвилю захворюваності – у матеріалі.

«Будь-яка особа, незалежно від громадянства, яка за останні 14 днів має історію відвідувань цих країн, під час в'їзду до Грузії підлягає 14-денній ізоляції/карантину в карантинному просторі», - йдеться у повідомленні.

Іноземці повинні будуть самостійно оплатити проживання у карантинних готелях та здачу ПЛР-тесту. Водночас, витрати громадян Грузії покриє держава.

Раніше повідомлялося, що Нідерланди знову посилюють карантин.

Також зазначимо, що глава МОЗ пояснив, чому в «жовтій» зоні вирішили посилити карантин.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: