Monobank знизив розмір кешбеку: який тепер обрахунок

Читать на русском
З 1 грудня у monobank відбудуться зміни в умовах, правилах та тарифах. Зокрема розмір кешбеку від банку буде зменшено на 25%.
monobank.ua

З 1 грудня у monobank відбудуться зміни в умовах, правилах та тарифах. Зокрема розмір кешбеку від банку буде зменшено на 25%.

Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.

З 1 грудня український інтернет-банкінг, який працює під банківською ліцензією «Універсал Банку», Monobank змінює свої умови, правила та тарифи. Так, з початком зими плата відсотків на залишок власних коштів на картах та за продуктом банку стане 3% річних у гривні.

Розмір кешбеку від банку буде зменшений на 25%. Зазначається, що зміни не стосуватимуться категорій кешбеку від партнерів банку.

Як змінювався обсяг грошових переказів усередині України останні 5 роківПротягом останніх п'яти років спостерігається тенденція зростання обсягу грошових переказів в межах України.

«Цю битву за клієнтів ми програли. Завтра всі наші клієнти отримають таке повідомлення. Мені дуже шкода, що це відбувається. І я щиро сподіваюся, що від цього виграє хоч хтось, окрім великих торгових мереж», – повідомив Гороховський.

Нагадаємо, Monobank закриє всі карти, які працюють із валютою в злотих. З 13 грудня 2021 року залишки за картками буде автоматично переведено на кредитні картки за поточним курсом і картки стануть неактивними для користування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: