У Харківській області тимчасово зміниться розклад руху поїздів

Читать на русском
Як зазначає перевізник, зміна часу відправлення та затримок у дорозі 16 пасажирських поїздів, що проходять через Харків, може становити до 30 хвилин.
З відкритих джерел

У Харківській області через ремонтні роботи на станції Люботин тимчасово зміниться розклад руху поїздів.

Зміни діятимуть у період з 15 до 20 грудня, повідомляє пресцентр УЗ.

Як зазначає перевізник, зміна часу відправлення та затримок у дорозі 16 пасажирських поїздів, що проходять через Харків, може становити до 30 хвилин.

«Це буде відображено у розкладах, системі продажів та безпосередньо у квитках вже завтра, 24 листопада», - уточнили в УЗ.

Крім того, для поїздів №142/141-114/113 Львів – Бахмут та №1/2 Івано-Франківськ – Костянтинівка в обох напрямках на період з 15 до 20 грудня буде змінено маршрут в об'їзд Харкова.

Потяг Львів – Бахмут – Львів не зупинятиметься на станціях Святогірськ, Ізюм, Балаклія, Харків. Натомість зупинки склад робитиме у Слов'янську та Лозовій.

З маршруту поїзда Івано-Франківськ – Костянтинівка – Івано-Франківськ виключено зупинки на станціях Святогірськ, Ізюм, Лиман, Слов'янський курорт, Харків. Замість них склад зупинятиметься у Слов'янську та Лозовій.

В Укрзалізниці звернули увагу пасажирів на те, що ці зміни стосуються лише рейсів у період з 15 по 20 грудня, продажі на які були тимчасово обмежені для доопрацювання графіка.

Раніше повідомлялося про те, що УЗ відкрила продаж квитків на потяги нового графіка.

Також нагадаємо, Укрзалізниця запустила Дунайський експрес.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: