«Укрзалізниця» запустила «Дунайський експрес»

Читать на русском
Укрзалізниця запускає сучасний дизель-поїзд вітчизняного виробництва на маршрут Дунайський експрес Ізмаїл – Одеса.
Укрзалізниця

«Укрзалізниця» запускає сучасний дизель-поїзд вітчизняного виробництва на маршрут «Дунайський експрес» Ізмаїл – Одеса.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Керівник компанії Олександр Камишін зазначив, що «Дунайський експрес» стане стартом потужного розвитку системи приміських перевезень європейського зразка в Україні. На зазначеному маршруті курсуватиме сучасний дизель-поїзд вітчизняного виробництва.

День залізничника: які обіцянки у цій галузі давали політики та що залишилося невиконанимВідремонтувати сотні вагонів, реформувати Укрзалізницю та зробити її прибутковою – докладніше про обіцянки політиків у матеріалі.

Поїзд №7002/7001 Одеса – Ізмаїл відправлятиметься з Одеси щодня о 19:50 та прибуватиме до Ізмаїла о 00:32. Зворотно поїзд виправлятиметься о 01:29 та прибуватиме до Одеси о 06:11. Також експрес робитиме зупинки на станціях: Білгород-Дністровський, Кулевча, Сарата, Арциз, Главані, Дзинілор та Котлабух.

Вартість квитка становитиме 189 грн.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на всі поїзди нового графіку руху, який починає діяти з 12 грудня 2021 року.

Також повідомляли, що Мінінфраструктури планує здійснити електрифікацію понад 500 км залізничних колій, що дозволить з’єднати столицю швидкісним залізничним сполученням з усіма обласними центрами України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: