У КМДА повідомили, коли школярі підуть на зимові канікули

Читать на русском
Попри те, що школи Києва певний час перебували у «червоній» зоні карантину та працювали у дистанційному форматі, зимові канікули розпочнуться вчасно.
Слово і діло

Попри те, що школи Києва певний час перебували у «червоній» зоні карантину та працювали у дистанційному форматі, зимові канікули розпочнуться вчасно.

Продовження зимових канікул не буде, повідомила пресслужба КМДА.

Як заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриєвський, школярі підуть на зимові канікули вчасно і продовження канікул не буде.

COVID-19 в Україні: скільки вчителів відсторонили від роботи та як працюють школи в облцентрахЯк працюють школи в обласних центрах, скільки вчителів вакцинувалися від ковіду, а скільки відсторонили від роботи, розібралося Слово і діло.

Станом на 22 листопада у Києві не змогли відкритися лише дві школи у Солом'янському районі через проблеми з теплом: у першій сталася аварія на трубопроводі, а у другій (перебуває на балансі Міністерства освіти і науки) опалення так і не включили з незрозумілих причин .

Зимові канікули починаються наприкінці грудня та тривають два тижні. Цієї зими вони триватимуть з 25 грудня по 9 січня включно.

Раніше стало відомо, скільки вчителів вакциновано двома дозами.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: