У головній мечеті України відкриють пункт вакцинації від коронавірусу

Читать на русском
23 листопада пункт вакцинації від коронавірусу відкриється в головній мечеті України Ар-Рахма. Він буде працювати щодня.
Слово і діло

З вівторка, 23 листопада, пункт вакцинації від коронавірусу відкриється в головній мечеті України «Ар-Рахма». Він буде працювати щодня.

«Центр працюватиме щодня з 9 до 16 години. Вакцинуватися тут зможуть всі охочі від 18 років, а також підлітки у віці 12+ при наявності у них всіх необхідних щеплень згідно з календарем профілактичних щеплень», - йдеться в повідомленні МОЗ.

Морозиво або тюремний строк: як країни мотивують населення вакцинуватисяУ США і Гонконгу серед вакцинованих проводять лотереї, в Росії – роздають морозиво. На Філіппінах за відмову робити щеплення погрожують в'язницею.

Як відомо, київська соборна мечеть «Ар-Рахма» є однією з найбільших мечетей в Європі. Знаходиться в історичному центрі Києва на Татарці - це район, в якому здавна проживали мусульмани.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що для українців, які вакцинувалися від коронавірусу двома дозами, введуть заохочення.

«Слово і діло» писало, що в Україні з початку кампанії з вакцинації проти COVID-19 зробили понад 22 млн щеплень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: