Естонія тимчасово заборонила польоти біля кордону з РФ

Читать на русском
Уряд Естонії заборонив польоти як пілотованих, так і безпілотних літальних апаратів на східному і південно-східному кордоні з Росією.
ssu.gov.ua

Уряд Естонії заборонив польоти як пілотованих, так і безпілотних літальних апаратів на східному і південно-східному кордоні з Росією.

Про це повідомляє пресслужба Департамент транспорту Естонії.

Польоти будуть заборонені до п’ятниці, 26 листопада.

Відомо, що заборона діє у зв’язку з будівництвом вздовж кордону 130-кілометрової стіни з колючого дроту. Таким чином, влада готується до можливої гібридної атаки на Естонію.

«Створення тимчасових заборонених зон необхідно у зв'язку з діяльністю Департаменту поліції і прикордонної охорони і Сил оборони щодо зміцнення об'єктів тимчасового прикордонного переходу між Естонською Республікою і Російською Федерацією», – розповідають у департаменті.

Нагадаємо, у суботу, 20 листопада в Естонії розпочали будівництво тимчасових прикордонних загороджень на східному кордоні країни. Відомо, що естонсько-російський кордон переважно має природні водні перепони. Тому поліцейські та військовослужбовці почали зміцнювати єдину суху ділянку у колишньому руслі річки Нарви, де ризик незаконного перетину кордону найбільший.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: