В Естонії почали будувати огорожу на кордоні з Росією

Читать на русском
У суботу, 20 листопада в Естонії розпочали будівництво тимчасових прикордонних загороджень на східному кордоні країни.
Фото ERR

У суботу, 20 листопада в Естонії розпочали будівництво тимчасових прикордонних загороджень на східному кордоні країни.

Про це повідомляє портал ERR.

Відомо, що естонсько-російський кордон переважно має природні водні перепони. Тому поліцейські та військовослужбовці почали зміцнювати єдину суху ділянку у колишньому руслі річки Нарви, де ризик незаконного перетину кордону найбільший.

Зміцнення та облаштування держкордону: що обіцяють політикиПолітики обіцяють зміцнювати державний кордон України та будувати нові пункти пропуску. Докладніше – у матеріалі.

«Тільки завдяки реальним діям ми дізнаємося, якою є спільна здатність Сил оборони та PPA щодо встановлення тимчасових загороджень на кордоні і які для цього необхідні матеріально-технічна база та людські ресурси. Зараз міграційний тиск на Естонію не збільшився, але якщо він зміниться, то швидке встановлення тимчасових загороджень стане важливим компонентом запобігання масовій нелегальній імміграції», – розповіла заступниця гендиректора Департаменту поліції та прикордонної охорони Егерта Бєлічева.

Нагадаємо, через міграційну кризу на кордоні Білорусі з Польщею, Україна вирішила зміцнити свій держкордон. Раніше в МВС повідомляли, що повне інженерне облаштування кордону України з Білоруссю коштуватиме 7 мільярдів гривень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: