Зведення ООС: дев'ять обстрілів та один загиблий боєць

Читать на русском
На Донеччині з початку доби 19 листопада бойовики десять разів порушили режим припинення вогню. Загинув один український військовий.
фото ООС

На Донеччині з початку доби 19 листопада бойовики десять разів порушили режим припинення вогню. Загинув один український військовий.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС увечері у п'ятницю.

Жовтень в ООС: за місяць зафіксували понад 260 обстрілівУ зоні ООС у жовтні було зафіксовано 266 обстрілів з боку проросійських бойовиків. Загинули двоє українських військових, 24 отримали поранення.

Так, три ворожі обстріли були зафіксовані у напрямку Мар'їнки з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм та 120 мм.

У бік Лопаскіного бойовики здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм. У районі Причепилівки відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Біля Новомихайлівки російські найманці обстрілювали українські позиції з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Поблизу Катеринівки окупанти вели обстріл двічі, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

Біля Пісків противник задіяв станкові протитанкові гранатомети. А у напрямку Авдіївки окупанти вели вогонь міномети калібру 120 мм. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець ООС отримав поранення, несумісне з життям.

Нагадаємо, про загибель бійця повідомлялося сьогодні вдень.

У штабі ООС вранці інформували про 5 ворожих обстрілів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: