У Запоріжжі мікроавтобус потрапив у ДТП, є постраждалі

Читать на русском
У п'ятницю, 19 листопада, у Запоріжжі сталася аварія за участю мікроавтобуса - внаслідок ДТП постраждав водій маршрутки та п'ятеро пасажирів.
zp.npu.gov.ua

У п'ятницю, 19 листопада, у Запоріжжі сталася аварія за участю мікроавтобуса - внаслідок ДТП постраждав водій маршрутки та п'ятеро пасажирів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

«Близько 6 години ранку по вулиці Південне шосе в Запоріжжі трапилась ДТП, в якій постраждали шестеро осіб», - йдеться у повідомленні.

За кермом нардеп: ДТП за участю нинішніх та колишніх «слуг народу»Слово і діло вирішило згадати, хто з колишніх та чинних членів фракції Слуга народу потрапляв у ДТП.

Як попередньо встановили правоохоронці, 33-річний водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter здійснював рух маршрутом «село Володимирівське - Запоріжжя» під час якого в салоні маршрутки перебували приблизно 8 пасажирів.

Вказано, що водій маршрутки не витримав безпечної дистанції і врізався в причіп вантажівки, що стояла по вулиці Південне шосе.

«Внаслідок аварії отримали тілесні ушкодження водій автобуса та п'ятеро пасажирів – троє чоловіків та дві жінки», - розповіли в поліції.

Наразі всіх постраждалих госпіталізовано. Причини ДТП встановлюються у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості).

Раніше повідомлялося про те, що в Київській області дві вантажівки влетіли на автозаправну станцію.

Також нагадаємо, на автодорозі Київ-Чоп біля села Красів Стрийського району Львівської області сталася автомобільна аварія, загинула дитина.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: