«Право на владу»: як змінилась Україна за Зеленського та хто може стати наступним тріумфатором

Читать на русском
В ефірі Право на владу 18 листопада мова йтиме про те, як змінилась Україна за час перебування при владі президента Володимира Зеленського.
фото ОПУ

21 жовтня минуло 2,5 роки, як Володимир Зеленський виграв президентські вибори у Петра Порошенка. Які обіцянки, публічно виголошені на стадіоні, так і залишились обіцянками? Через що він втратив прихильність одних українців і завдяки чому здобув повагу інших? Про це йтиме мова сьогодні у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 21.45.

Також гості студії говоритимуть про те як змінився Зеленський за час перебування при владі та чи під силу йому виконати найголовнішу зі своїх обіцянок - зламати корупційно-олігархічну систему.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський пообіцяв не йти з посади Президента УкраїниСказано 3 жовтня 2021 р.Статус обіцянки: Виконано

У розмові візьмуть участь: віцепрем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, радник президента з економічних питань Олег Устенко, радник керівника Офісу президента Олексій Арестович, голова фракції «Голос» Ярослав Железняк, народний депутат (2014-2019) Сергій Лещенко, міністр закордонних справ (2014-2019) Павло Клімкін, заступник голови фракції ВО «Батьківщина» Сергій Соболєв, народний депутат, «Опозиційна платформа - За життя» Микола Скорик, співголова депутатської групи «За майбутнє» Тарас Батенко, генеральний директор ТОВ «Оператор ГТС України» Сергій Макогон, правник Геннадій Друзенко, політичний консультант Олексій Ковжун, адвокат, блогер (Росія) Марк Фейгін та інші.

Нагадаємо, Рада ухвалила проєкт закону про олігархів (№5599) у другому читанні 23 вересня. У залі набрали 279 голосів. Однак під час ухвалення виникла юридична колізія. Депутати зрештою вирішили не переголосувати його.

Пізніше до Ради подали постанови, які заблокували підписання документа. 19 жовтня ВР розблокувала підписання закону. А 3 листопада Рада усунула суперечності у законі Зеленського. Реєстр олігархів вестиме РНБО.

«Слово і діло» раніше докладно писало про те, що пропонує своїм законом президент України та які зміни очікують на медіа в період деолігархізації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: